Bevindingen van cliënten

 

 

Wat een reis heb ik gemaakt samen met jou... 

Dinsdag, 16 Augustus 2022 

Lieve Karin,
Wat heb ik een reis gemaakt samen met jou.
Ik wist niet wat mijn route was en mijn bagage was veel te zwaar.
Bij jou in de praktijk voelde ik me vertrouwd, kon vrijuit praten en mezelf zijn.
Je geeft het gevoel van welkom en warmte, je bent dudelijk en redelijk, lief en herkenbaar.
Je hebt me iets heel moois gegeven.
Dat heeft me op mijn bestemming gebracht waar ik nu ben, Thuis.
Bedankt voor alles.


Anoniem.

September 2020

Mij is gevraagd een kort stukje te schrijven over mijn bevindingen in de praktijk van Karin. Ik noemde haar meteen maar Karin en dat geeft al aan wat voor gevoel ik bij haar had. Alsof ik haar al heel lang kende. Na afloop van het eerste consult maakte ik een vervolgafspraak omdat ik me veilig bij haar voelde en in dit eerste gesprek al meer had blootgegeven dan ik van te voren had bedacht. De behandeling in de stoel is een ervaring op zich en laat zich moeilijk verklaren. Je moet het zelf voelen en het zal voor iedereen wel anders zijn. Ik voelde aan het eind van de behandeling mijn energie weer stromen en ik zag hele mooie kleuren. Karin koppelde die kleuren aan de zaken waar ik mee bezig ben en aan zgn blokkades.
Ik kom inmiddels al een hele tijd met tussenpozen bij Karin langs. Soms zit er wel een jaar tussen, maar als ik weer iets verder wil onderzoeken of op een rijtje zetten maak ik een afspraak. Het voelt als het onderhouden van mijn binnenkant.
Ella. (48j)

Juni 2017

Ik ben sinds een paar maanden cliënt bij Karin. Ze is transpersoonlijk therapeut maar doet ook aan healing, gidsen, chakra’s reïncarnatie en al die onzin meer. Waarom ik dan toch naar haar toe ben gegaan? Ik bestempelde al deze termen altijd als onzin, maar ik hoorde Karin op “Omroep Fryslân” over haar werk vertellen en gelijk flitste door mijn hoofd dat ik daarnaartoe moest. Ik zou me dan op onbekend terrein wagen maar toch heb ik gebeld voor een afspraak. De eerste keer was ik gepantserd en bewapend, want vreselijk spannend. Maar eenmaal in haar praktijk en in gesprek waren die gevoelens snel weg. Karin is een nuchtere, eerlijke en duidelijke vrouw. Ze schuwt het niet om onverbloemd te zeggen wat ze denkt, voelt en doorkrijgt. En zo was ze in alle gesprekken die volgden. En je weet dat ze je wil geven wat goed voor je is. Dat wat ik onzin vond blijkt helemaal geen abracadabra te zijn. Ik lag heerlijk in haar stoel/bank met een dekentje over. Ik werd warempel ontspannen. Karin gaat met haar handen naar plekken die ze chakra’s noemt en vraagt mij om me dingen voor te stellen en haalt gevoelens naar boven. Hoe minder ik nadenk hoe makkelijker de beelden en gevoelens naar boven komen. En daar leidt Karin me dan doorheen. En ik voel op zo’n moment dat het klopt. Ik vind t inmiddels geen onzin meer, al moet het vertrouwen nog groeien in mijn gids, mijn doel in dit leven en in t willen en kunnen veranderen van patronen die niet langer voor me werken.

Waar ik wel heilig in geloof is dat ik Omroep Fryslân niet zomaar aan had toen haar interview werd uitgezonden. Misschien heeft mijn gids daar “schuld” aan?

31-08-2014

Lieve Karin,
Naar jou toe gaan is altijd een soort van kadootje voor mezelf. Als ik mezelf weer zie rommelen, geen stap vooruitkom en steeds maar weer dezelfde fout maak (wanneer leer ik het nou eens een keer?) dan is het zo fijn dat ik bij jou terecht kan.
Je weet altijd de juiste vragen te stellen en de juiste snaren te raken. Soms erg confronterend, maar juist hierdoor ook weer erg verhelderend. Ik zie het altijd wel als een uitdaging “we springen erin en zien wel waar we uitkomen”. Dit klinkt wat oneerbiedig maar je weet van tevoren nooit wat de uitkomst zal zijn alleen maar dat er vooruitgang zal zijn. En dat moet je jezelf ook gunnen…
En ja, het is soms keihard werken, maar het maakt me een beter mens. Het maakt dat ik het beter met mezelf kan vinden.
Dankjewel

25-07-2014

In de tijd dat ik thuis kwam te zitten met een burn-out heb ik regelmatig hulp gezocht bij Karin.
Zowel voor regressietherapie als voor healing behandelingen.
Ik ben zeer te spreken en tevreden over de manier van werken die Karin hanteert, ze is rustig en erg persoonlijk en ze neemt alle tijd die je nodig hebt.
Het resultaat na de behandelingen was ook wat ik ervan verwachte, na elke behandeling kon ik er weer tegenaan en waren de problemen waarmee ik daarvoor worstelde, minder of helemaal verdwenen!
Ik raad Karin zeker aan! En bij twijfel probeer het gewoon eens.
Groeten Kevin Wolters

28-05-2014

Wanneer het in mijn lijf niet lekker zit, kan het helpen om naar Karin te gaan. Karin helpt me om via haar handen, aanwezigheid en vragen, duidelijk te krijgen wat er speelt. Daarmee kan ik verder aan de slag. De fysieke ingang is goed voor mij.

Maaike

 

Wat gebeurt er als je bij Karin “op de tafel” ligt?

Dinsdag, 29 mei 2012 14:07. Hierbij enkele van mijn ervaringen.

Het begint met ontspannen. Dus goed in- en uitademen. Karin stond dan, in mijn geval, aan mijn voeten.
Daar begon het gevoel, ze raakte mijn voeten niet aan, maar toch voelde ik een soort briesje langs mijn voeten gaan.
In de verdere behandeling vroeg Karin me waar ik zelf dacht/voelde last te hebben en daar ging ze dan met haar hand naar toe. Tijdens de behandeling had ik mijn ogen dicht en zag dan kleuren als ze ergens haar hand legde of me een bepaalde vraag stelde.
Deze kleuren hebben met chakra’s te maken, die weer staan voor bepaalde gevoelens/ideeën of plekken waar je als persoon in het leven staat. Heel frappant vond ik dat, want de kleuren die ik opnoemde, pasten ook precies bij mijn gevoel. En dat is natuurlijk ook de bedoeling van de behandeling. Soms kwamen er ook beelden die verband hielden met een situatie die ten grondslag lag aan de oorzaak van de blokkade.

Tijdens een sessie werd het voor mij erg bijzonder/apart, want opeens begon de tafel voor mijn gevoel te draaien en ook steeds sneller. Net of ik in een draaimolen zat.
Terwijl de tafel in werkelijkheid natuurlijk gewoon stil stond. Uiteindelijk stopte de tafel heel geleidelijk weer met draaien tot hij voor mijn gevoel weer gewoon stil stond.

De sessies bij Karin op tafel lieten mij niet direct resultaat zien, maar na enkele dagen of weken merkte ik dat ik bepaalde zaken toch anders aanpakte en anders reageerde dan voorheen. De behandeling heeft zeker effect, voor op de wat langere termijn.

(Noot van Karin: De consulten bestaan niet enkel uit behandeling op tafel, maar ook uit gesprekken)

Aafke


Zwangerschap

Maandag, 14 maart 2011 09:44

Graag wil ik mijn bevindingen met jullie delen omdat ze zo bijzonder zijn. Via een vriendin vroeg ik hulp aan Karin voor mijn dochter van 7 jaar, die zichtbaar niet lekker in haar vel zat. Van Karin hoorde ik dat ze eigenlijk reageerde op mijn emotionele blokkades. Toen ze dat zei, voelde ik wel dat ze gelijk had maar als een echte stoere Friezin is het motto; doorgaan en net eamelje (niet klagen). Toch was dat voor mij wel een omslagpunt. Nu mijn dochter last kreeg van mijn emotionele blokkades werd het echt tijd er wat aan te doen, maar hoe?
Karin heeft mij echt goed op weg geholpen. Ik was op het moment toen ik voor het eerst kwam, net een paar weken zwanger. Ik vond het heel spannend en kon eigenlijk niet normaal functioneren. Voor die zwangerschap was het namelijk al 5 keer misgegaan en twee keer was ik al verder dan 12 weken.
Door Karin kreeg ik inzicht in wat er op dat moment in mijn buik gebeurde. Ik had van twee kindjes waar ik vroegtijdig afscheid van moest nemen nooit echt afscheid genomen. Emotioneel gezien zaten ze nog steeds in mijn buik en in deze zwangerschap was er daardoor weinig ruimte voor dit nieuwe leven.
Samen met Karin heb ik alsnog emotioneel afscheid kunnen nemen van deze beide kindjes en ze een ander plekje in mijn leven en lichaam kunnen geven.
Ook was het koud en donker in mijn buik omdat ik het veel te spannend vond om van dit nieuwe leven te genieten. Door Karins hulp heb ik contact kunnen leggen met dit kindje en gevoeld dat ik vertrouwen kan hebben! Dit was zo’n enorm bijzondere ervaring! De hele reis naar huis heb ik gezongen in de auto. Sinds die ervaring is mijn buik ook begonnen te groeien. Het is moeilijk uit te leggen hoe zoiets werkt en ik denk ook dat het niet nodig is.
Je moet het voelen en ervaren. Doordat Karin zegt dat er niets gebeurt waar jij niet klaar voor bent of wat je niet wilt, is het ook niet eng. Ik ben heel blij dat Karin op mijn pad is gekomen; ik ben er een blijer en onbevangener mens door geworden.

(In juni is er een prachtige gezonde jongen geboren)


In Amerika is het heel gewoon…

Maandag, 17 mei 2010 15:32

In Amerika is het heel gewoon om wekelijks een psycholoog te bezoeken. In Nederland gaan we wel naar de kapper, maar vergeten vaak om ook onze binnenkant te verzorgen. Een psycholoog is misschien een grote stap en daarom is het fijn dat er iemand zoals Karin is! Zelf wilde ik op de helft van mijn leven (mijn beppe werd 90 jaar) weten waarom ik ben zoals ik ben. Waar komen bepaalde gevoelens en gewoontes vandaan? Praten met Karin en door middel van visualisaties (in gedachten terug gaan in de tijd) heb ik antwoorden gekregen op mijn levensvragen. Het voelt heel goed om bij Karin te zijn; het is alsof je met een wijze begripvolle lieve vriend of buur praat. Er vallen dingen op zijn plaats terwijl Karin je het gevoel geeft dat jezelf de antwoorden op je levensvragen vindt. Ik merk aan mezelf dat ik ‘opgeruimder’ ben! Mijn haar zat altijd wel goed, maar nu heb ik de binnenkant van mezelf onderhanden genomen. De tweede helft van mijn leven ga ik bewuster leven. Ik weet wie ik ben en waarom doe zoals ik doe. Karin heeft me leren voelen en luisteren naar mijzelf en heeft me de goede kant op begeleid. Ze is in mijn leven gekomen en als ik niet weet of ik links of rechts moet gaan, is ze er voor mij.

Noor.


Ongeveer 2 jaar geleden…

Donderdag, 29 april 2010 15:30

Ongeveer 2 jaar geleden liep het in ons gezin echt niet lekker. Onze kinderen hadden veel last van driftbuien zonder aanwijsbare reden, mijn man zat niet lekker in zijn vel en ik had het gevoel dat ik ons hele gezin op mijn schouders mee moest zeulen. Maar ja, wanneer is het ‘erg’ genoeg om hulp te zoeken en waar of bij wie zou je dan terecht kunnen? Via een vriendin kreeg ik de tip om eens met Karin te gaan praten. Maar ik vond dat ik het zelf allemaal wel op een rijtje had en dat het probleem meer bij mijn man en de kinderen lag. Mijn man was inmiddels wel zover dat hij vond dat er iets moest gebeuren. Hij is dus bij Karin terecht gekomen en daar in therapie gegaan. Toen hij nog maar kort met de therapie bezig was, kreeg ik het gevoel van ‘ik wil ook’. Ineens had ik helemaal geen energie meer over, was het ‘op’. Ik heb dus ook contact met Karin opgenomen en ben eveneens met transpersoonlijke therapie gestart. De eerste maanden waren voor ons allemaal erg moeilijk. Zowel mijn man als ik zaten volop in ons eigen ‘proces’ en daar reageerden de kinderen dan weer op met nog meer driftbuien. De kinderen voelden feilloos aan dat er het nodige gaande was binnen ons gezin en reageerden hier onbewust op. Eigenlijk werd het dus eerst allemaal erger. Gelukkig kon Karin ook het gedrag van de kinderen weer een beetje de goede richting uit sturen. Al met al komt het er dus op neer dat ons hele gezin bij Karin in therapie gegaan is. Natuurlijk is het niet vreemd, want als er in een gezin iemand niet lekker in zijn of haar vel zit, heeft dit zijn weerslag op het hele gezin. En vooral jonge kinderen zijn nog niet goed in staat om zich verbaal te uiten, zoeken een andere uitingsvorm in de vorm van driftbuien of ongewenst gedrag. We zijn nu bijna 2 jaar verder en hebben de therapie zo goed als afgerond. We hebben een heel heftige tijd gehad, maar merken dat we als gezin steeds sterker worden. Mijn man en ik kunnen weer genieten van elkaar, de kinderen en alles daar omheen. De kinderen zijn een stuk rustiger. Ze zijn nog wel eens boos, maar dan op een normale manier. Kortom, wij zijn heel blij dat Karin op ons pad gekomen is!


Een onbestemd maar duidelijk gevoel…

Donderdag, 29 april 2010 15:29

Een onbestemd maar duidelijk gevoel van op het verkeerde spoor zitten. Daar liep ik al een aantal jaren mee rond. Ik liep op tenen, ik was onrustig, en met name in contacten met mensen om mij heen, merkte ik dat ik de plank missloeg… maar ik kreeg er geen grip op. Voelde mij er wel heel hulpeloos, machteloos en verdrietig door.
Ik ging op zoek naar een oplossing en heb toen verschillende cursussen gevolgd: Van een communicatiecursus tot een wat zweverige cursus, waarbij ik vooral goed moest “aarden”.
Het onbestemde gevoel bleef…
Toen heb ik op een dag een artikel over Karin en haar praktijk uit de krant geknipt en dat vervolgens maanden in mijn keukenlade bewaard…
En dan ben je er eindelijk aan toe om te bellen voor een afspraak.

Ik ben veranderd sinds mijn eerste gesprek met Karin. Ik voel me veel meer mezelf. En dat is zo goed. Het is zo waardevol en erg leerzaam om met Karin te kunnen praten over gevoelens, angsten, onzekerheden. Ik kan echt uitzien naar een volgende afspraak. Karin zet mijn vragen en twijfels vaak ongemerkt op een rij en laat ze mij vanuit een andere invalshoek zien. Zij kan aangeven waar die gevoelens vandaan komen en wat ik er mee zou kunnen doen. Antwoorden en oplossingen geeft ze niet. Nu weet ik dat dat ook niet hoeft. Die komen wel. Of niet en dan is het ook goed.

Marjan

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken